top of page

Hoe werkt het?

Hiernaast staan de stappen hoe Chat your mind free werkt. Als er nog onduidelijkheden zijn, mag je dit altijd aan het begin van de chat benoemen. Als je een chat aanvraagt, ga ik ervan uit dat je instemt met de Algemene Voorwaarden. Deze zijn te vinden onderaan de pagina. 

1.

Chatduur bedenken

Bedenk hoeveel minuten je wilt chatten.

2.

Open de chat

Klik op de 'chat button' rechtsonder in het beeldscherm.

3.

Gegevens invullen

De site vraagt je naam en e-mailadres. Je naam mag een 'nickname' zijn. Een

e-mailadres  is niet verplicht, maar wel nodig als je het gesprek achteraf wilt ontvangen.

4.

Contact maken

Als de chat vrij is, wordt er binnen 1-2 minuten contact met mij gemaakt. Als de chat bezet is, kom je in de wachtrij. Het is helaas niet mogelijk aan te geven hoe lang het wachten duurt. De maximale chatduur per persoon is 30 minuten, maar kan korter zijn. Je kan wachten, maar er ook voor kiezen uit de wachtrij te gaan en het later weer proberen. Het kan zijn, als de wachtrij te lang is, dat niet iedereen aan de beurt komt. 

5.

Betaling

Nadat ik je welkom heb geheten, vraag ik hoe lang je wilt chatten. Daarna stuur ik een betalingsverzoek. Als de betaling binnen is, starten we het gesprek en gaat de tijd lopen.

6.

Inhoud gesprek

Jij bepaalt de inhoud van het gesprek. Ik vraag aan jou wat je van mij nodig hebt (informatie, advies, een luisterend oor of een combinatie).  Als je niet precies weet wat je nodig hebt, dan zien we gewoon waar het gesprek heen gaat.

7.

Afronden gesprek

Een aantal minuten voordat de tijd om is, geef ik dit aan en gaan we het gesprek afronden. Na afloop kan je linksboven in de chat op de 'drie stipjes' drukken en selecteren dat je de chat ('transcript') toegestuurd wilt krijgen (alleen mogelijk als je een e-mailadres hebt opgegeven). 

Wat kan je verwachten

Hieronder een overzichtje wat je van Chat your mind free kan verwachten.

Gehoord worden

Kunnen sparren

Begrepen worden

Luisterend oor

Advies krijgen

Informatie krijgen

bottom of page